BIO kokosový cukor zo Srí Lanky s príjemným karamelovým tónom v kombinácii s originálnou BIO mletou vanilkou z Madagaskaru prináša do vašich pokrmov chuť exotiky. Tento jedinečný cukor je ideálny na dochutenie, posyp a zdobenie dezertov, ako sú koláče, zákusky, krémy, kaše či smoothie.
BIO škoricový cukor je rovnako vynikajúci na prípravu a dochutenie teplých nápojov, ako je káva alebo varené víno. Spája v sebe BIO kokosový cukor s karamelovými podtónmi a pravú BIO cejlónsku škoricu, čo dodáva jedlám aj nápojom bohatú, hrejivú arómu.
Zloženie: BIO kokosový cukor 90%, BIO škorica cejlónska 10%
Hmotnosť: 100g
Výživové údaje: na 100g:
Energetická hodnota | 1570kJ/375kcal |
Tuky | 0,15g |
-z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,05g |
Sacharidy | 93,43g |
-z toho cukry | 93,42g |
Bielkoviny | 1,04g |
Soľ | 0,36g |
Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý. |
Najpredávanejšie