Úvod » Obilniny a strukoviny » RYŽA MLIEČNA NATURAL
Táto kvalitná ryža s nízkym podielom nevylúpaných alebo poškodených zŕn po uvarení napučí a zostáva šťavnatá, ideálna ako zdravšia alternatíva bielej ryže. Vyniká svojou čistotou a neporušenosťou zŕn, pričom po uvarení je krásne nadýchaná a voňavá. Vďaka vyššiemu obsahu škrobu sa po uvarení zľahka lepí, čo z nej robí skvelú voľbu na prípravu rizota, mliečnej ryže či paelly. Môže slúžiť aj ako príloha alebo základ pre nákypy a ryžové náplne. Výborne sa hodí aj na vyprážanú ryžu – stačí ju nechať odležať cez noc.
Príprava: Dva hrnčeky ryže preperieme v studenej vode a pridáme necelé dva hrnčeky studenej vody a soľ a zvoľna varíme do mäkka (cca 40 minút).
Hmotnosť: 500g
Krajina pôvodu: Taliansko
Výživové údaje: na 100g:
Energetická hodnota | 1515kJ/362kcal |
Tuky | 2,7g |
Sacharidy | 76,2g |
Bielkoviny | 7,5g |
Skladovať v suchu.
Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý. |
Najpredávanejšie