Pohánková múka je skvelou alternatívou ku klasickej múke, predovšetkým preto, že je prirodzene bezlepková a zároveň podporuje zdravie ciev vďaka obsahu rutínu a vitamínu E. Rutín má priaznivý účinok na pevnosť a pružnosť ciev, a tiež podporuje vstrebávanie vitamínu C, čím prispieva k posilneniu imunity a ochrane pred
Použitie: Využitie v kuchyni má pohánková múka široké, môžeme ju pridávať kamkoľvek, kde by sme použili akúkoľvek inú múku a obzvlášť chutí ich v pečive, bezlepkových múčnikoch alebo pizze.
Hmotnosť: 500g
Krajina pôvodu: Česká republika
Výživové údaje: na 100g:
Energetická hodnota | 1480kJ/352kcal |
Tuky | 2,7g |
-z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,54g |
Sacharidy | 67,6g |
-z toho cukry | 0,86g |
Bielkoviny | 12g |
Soľ | 0,01g |
Vláknina |
Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý. |
Najpredávanejšie