Úvod » Koreniny a dochucovadlá » KYPRIACI PRÁŠOK Z VÍNNEHO KAMEŇA
Bezlepkový a bezfosfátový kypriaci prášok s obsahom vínneho kameňa (nájdeného ako kryštáliky v sudoch od vína), bežnej jedlej sódy a bio kukuričného škrobu sa používa podobne ako tradičný kypriaci prášok. Je obľúbený aj pri pečení bezlepkového pečiva.
Odporúčané dávkovanie: Na 500 g suchých prísad použite 3 lyžičky (17 g) kypriaceho prášku. Vzhľadom na to, že prášok z jedlej sódy a vínneho kameňa začne kypriť už pri izbovej teplote, je ideálne cesto po zapracovaní hneď vložiť do rúry. Toto je dôležité najmä pri redších trených cestách, kde rýchle pečenie zabezpečí najlepší výsledok.
Zloženie: regulátor kyslosti vínny kameň alebo hydrogenvinan draselný, kypriaca látka jedlá sóda, čiže hydrogénuhličitan bio kukuričný škrob.
Upozornenie pre alergikov: Výrobok neobsahuje stopy alergénov.
Hmotnosť: 150
Krajina pôvodu: Česká republika
Skladovanie: Skladujte v suchu.
Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý. |
Najpredávanejšie