Úvod » Kakao a karob » KAKAO SO ZNÍŽENÝM OBSAHOM TUKU
Kakaové bôby pochádzajú od malých farmárov z Dominikánskej republiky, kde kakaovníky rastú v zmiešaných kultúrach spolu s citrusmi, banánmi a ďalšími plodinami, ktoré poskytujú prirodzený tieň. Plody sa ručne zbierajú a následne fermentujú spolu s dužinou, čo výrazne prispieva k jedinečnej chuti a vôni dominikánskeho kakaa. Po fermentácii prebieha týždenné sušenie na slnku, bôby sa očistia a šetrne upražia.
Praženie zvýrazní chuť a vôňu kakaa, po čom sa bôby nadrvia a lisovaním sa z nich odstráni časť kakaového masla. Výsledný produkt sa rozomelie na jemný kakaový prášok, ktorý nie je alkalizovaný.
Zloženie: kakaový prášok so zníženým obsahom tuku z kontrolovaného ek poľnohospodárstva; obsah kakaového masla 11%
Upozornenie pre alergikov: Výrobok neobsahuje stopy alergénov.
Hmotnosť: 150g
Krajina pôvodu: Dominikánska republika
Výžvové údaje: na 100g:
Energetická hodnota | 1409kJ/339kcal |
Tuky | 11g |
-z toho nasýtené mastné kyseliny | 6,9g |
Sacharidy | 14,5g |
-z toho cukry | 0,3g |
Bielkoviny | 28,1g |
Vláknina | 34,7g |
Soľ | <0,1 g |
Vápnik | 131mg (16% RHP) |
Železo | 30mg (214% RHP) |
Horčík | 600mg (160% RHP) |
Draslík | 2264mg (113% RHP) |
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý. |
Najpredávanejšie