Úvod » Oleje a octy » JABLČNÝ OCOT NEPASTERIZOVANÝ
Jablkový ocot z čerstvých demeter jabĺk, vyrábaný tradičným spôsobom kvasením čerstvo vylisovaného muštu (nie z koncentrátu), si zachováva prirodzenú zákalitosť a nepasterizovanú kvalitu. Vďaka tomu má príjemnú jablkovú chuť a vôňu. Tento ocot sa hodí nielen na dochucovanie a konzervovanie pokrmov, ale aj na kúpeľ a kozmetické účely.
Jablká použité pri výrobe pochádzajú z vyzretých sadov v južnom Nemecku, čo zaručuje bohatú chuť a kvalitný produkt v bio kvalite.
Zloženie: 100% jablková šťava z priameho lisovania, fermentovaná
Objem: 0,75l
Krajina pôvodu: Česká republika
Výživové údaje: na 100 ml:
Energia | 75kJ/18kcal |
Tuky | 0,1g |
Sacharidy | 0,4g |
-z toho cukry | 0,01g |
Bielkoviny | 0,1g |
Prírodná kyselina octová | 5% |
Skladovať v suchu.
Najpredávanejšie
100% prírodný, bez pridanej vody, ručná výroba, 30ml